Изтеглено е 700 милиона пъти през миналата година, сочи статистикатаПрез

...
Изтеглено е 700 милиона пъти през миналата година, сочи статистикатаПрез
Коментари Харесай

TikTok вече е най-популярното приложение в света

Изтеглено е 700 милиона пъти през предходната година, сочи статистиката

През май т.г. приложението за шерване къси видеа TikTok е свалено 111,9 млн. пъти
(снимка: CC0 Public Domain)

Мобилното приложение за шерване на къси видеоклипове TikTok се обрисува като най-популярното в света – то има най-вече сваляния през предходната година – към 700 милиона пъти, съгласно статистика на Sensor Tower.

Само през месец май т.г. приложението е изтеглено 111,9 милиона пъти от консуматори по целия свят, което е към два пъти повече по отношение на май предходната година. TikTok е най-популярно в Индия, където на него се падат 20% от всички изтегляния.

Въпреки че американските управляващи са настроени отрицателно към TikTok, приложението е на второ място в Съединени американски щати по брой изтегляния с дял от 9,3%. При платформата Android то заема първото място, до момента в който при iOS отстъпва единствено на приложението за видеочат Zoom.
още по тематиката
Според оповестени по-рано данни от Sensor Tower, потребителите на TikTok и Douyin харчат по 78 милиона $ на месец, изпреварвайки по този индикатор YouTube, Tinder и Netflix. За една година харчовете са нарастнали 10 пъти, като китайският пазар носи 86,6% от приходите, а други 8,2% идват от Съединени американски щати.

TikTok е най-сваляното приложение в света през всички тримесечия на 2019 година, като се изключи второто. Като цяло за годината то е изтеглено към 700 милиона пъти.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР