Изтърканите обещания за изчакване до януари, за да влезете отново

...
Изтърканите обещания за изчакване до януари, за да влезете отново
Коментари Харесай

7 неща, които трябва да направите, за да сте здрави по време на празничното излишество

Изтърканите обещания за изчакване до януари, с цел да „ влезете още веднъж във форма “, се популяризират всяка година, само че за какво да чакате до тогава, с цел да започнете вашите здравни цели?

Експертите считат, че ключът към една по-светла и по-здравословна 2024 година в действителност се крие в това да сме самодейни сред Коледа и Нова година. Въпреки че е напълно естествено да изчакаме да свършат сезонните празненства, преди даже да си помислим да се погрижим за благосъстоянието си, в случай че запазите разсъдъка си и не се поддавате на излишествата, ЩЕ започнете новата година по-добре и по-щастливо в сравнение с в миналото сте мечтали за допустимо.

Това не значи, че би трябвало да се откажете от каквото и да е развлечение, надалеч от това. Идеята е просто да бъдете рационални и да следвате няколко елементарни насоки. И с цел да ви помогне да останете на път през това най-прекрасно време от годината, физиотерапевтът Сами Марго от специалистите по грижа за мускулите и ставите Deep Heat, Deep Freeze и Deep Relief има няколко страхотн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР