Изтъкнатият треньор Георги Василев официално получи днес званието Почетен гражданин

...
Изтъкнатият треньор Георги Василев официално получи днес званието Почетен гражданин
Коментари Харесай

Футболният треньор Георги Василев бе удостоен със званието Почетен гражданин на Велико Търново“

Изтъкнатият треньор Георги Василев публично получи през днешния ден званието „ Почетен жител на Велико Търново “ точно на празника на града 22 март. Наградите му бяха връчени от кмета на града Даниел Панов и ръководителя на Общинския съвет Венцислав Спирдонов на тържествена сесия на локалния парламент.

„ Не мога да не се веселя на тази най-голяма премия за мен! Извън футбола това е най-голямата премия, която получавам. Благодаря на хората, които са ме номинирали, на хората, които са дали своят вот за мен с претекст, че задоволително съм направил за този град, че има спомен за моето наличие в града! Благодаря и на институциите, които утвърдиха решението ", сподели Георги Василев.

" Във Велико Търново съм от 1969 година – университет, основаване на семейство, професионална и треньорска кариера… Над 22 години съм обвързван с „ Етър “, веселя се на това, което хората регистрират като достижение! Факт е, че футболистите, с които съм работил, са създали усещане и са основали име. Работил съм на доста места, само че с престижа и самочувствието на великотърновец. Много пъти са ме питали къде се чувстваш най-добре, къде е сърцето ти? Най-добре съм във Велико Търново, търновец съм и етърец! Благодаря от все сърце! “, съобщи още при приемането на званието „ Почетен жител “ Георги Василев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР