Изследванията в разширяващата се област на космическата медицина са идентифицирали

...
Изследванията в разширяващата се област на космическата медицина са идентифицирали
Коментари Харесай

Астронавтите са по-склонни да изпитват главоболие в космоса, отколкото е известно досега, установява проучване

Изследванията в разширяващата се област на галактическата медицина са разпознали доста способи, по които микрогравитационна среда и други фактори могат да се намесват в човешкото тяло по време на галактически задачи. Ново изследване добави полето, като сподели, че астронавтите са по-склонни да изпитват главоболие в космоса, в сравнение с е известно до момента.

Проучването включва 24 астронавти от галактическите организации на Съединени американски щати, Европа и Япония които са пътували на борда на Международната галактическа станция до 26 седмици. Всички като се изключи двама от тях оповестяват, че са изпитвали главоболие в космоса.

Това е по-голям дял, в сравнение с са очаквали откривателите въз основа на предходни анекдотични доказателства. Главоболието - някои наподобяващи мигрена, а други наподобяващи главоболие от напрежение - се появиха освен през първите няколко седмици в космоса, до момента в който тялото минава през процеса на адаптиране към микрогравитацията, само че и по-късно.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР