Изследванията показват, че осъществяването на зрителен контакт с друг човек

...
Изследванията показват, че осъществяването на зрителен контакт с друг човек
Коментари Харесай

Ясни признаци, че мъжът е влюбен, но се опитва да го скрие от вас

Изследванията демонстрират, че реализирането на зрителен контакт с различен човек за най-малко четири секунди може да значи, че изпитвате обвързаност. Някои мъже се пробват да скрият възприятията си, само че има способи, по които да ги „ разобличите “. Как да разберете дали един мъж е влюбен във вас? Ето 10 сигнала, които го издават.
Как приказва мъжът, който крие любовта си?
Как да разберете дали мъжът, с който говорите, се пробва да скрие същинските си усеща? Когато знаете какво да търсите, можете елементарно да видите сигналите, които ще ви оказват помощ да декодирате желанията му.

Той се пробва да ви впечатли
Ако имате потребност от него, той сигурно ще се притече на помощ. Проблеми в работата, проблем с капещ кран? Влюбеният мъж ще желае да се потвърди и да ви впечатли.
Той в никакъв случай няма да откаже поканата ви
Той ще промени графика си, единствено с цел да откри време за вас. Дори и да е ангажиран, сигурно ще предложи друга дата или ще измисли нещо, тъй че да ви види или чуе. Знаете, че постоянно може да разчитате на него, даже когато го търсите по нищожен въпрос. Понякога тези дребни неща са и най-очевидните сигнали, че сте в действителност значими за него.
Не приказва за други дами
Понякога може да наподобява, че в живота му няма никой различен с изключение на вас, тъй като той не приказва за други дами, в случай че вие не го попитате сами. Дори и да ви приказва за друга, постоянно ще акцентира, че тя е просто другарка, която не е значима в живота му.
Винаги е покрай вас
Не единствено преносно, само че и безусловно. Докато ви приказва, гласът му неумишлено се намалява и тялото му се навежда към вас. Той инцидентно допира рамото ви, нежно отмята косата от лицето ви, отстранява някаква несъществуваща троха от облеклата ви. Това е чудесна опция да разбере по какъв начин реагирате на докосването му. Ако се отдръпнете, той също ще го направи. Но в случай че не извършите нищо или инцидентно докоснете ръката му, можете да го насърчите да направи придвижване.

Той си прави смешки с другите мъже, които участват в живота ви
Държи да ви убеди, че той е най-хубавият мъж, който сте срещали в живота си, по тази причина постоянно се майтапи с мъжете, които споменавате. Обърнете внимание обаче по какъв начин прави това. Ако са почтени закачки, тогава е явно - той желае да ви откаже от тях, само че се пробва да го направи по палав и гальовен метод.

Ако шегите му са обидни и се чувствате неловко, може да си имате работа с отровен човек, с който не желаете да влезете във връзка.
Той ще желае да се увери, че знаете, че е самостоятелен
Той постоянно ще ви загатва, че търси специфична жена и ще ви „ хвърля “ един от специфичните си погледи. Той ще се майтапи какъв брой е уединен и ще ви припомня, че единствено вие имате значение в живота му.
Мъжът крие влюбването си, само че езикът на тялото му разкрива същинските му усеща
Психолозите показват, че езикът на тялото може да ви каже най-вече за възприятията, които другият ви провокира. Когато действаме под въздействието на страсти и още повече, когато се опитваме да скрием влюбването си, ни е мъчно да направляваме езика на тялото си. Невербалната връзка е един от най-важните детайли на езика на любовта.

Влюбен във вас мъж ще се опита да седне наоколо и да сложи избрани неща – да вземем за пример, телефон, във вашето пространство, с цел да се доближите още повече. По време на диалога ще се концентрира единствено върху вас и ще ви гледа с напрежение в очите. Позата му ще бъде отворена и тялото му ще бъде обърнато към вас.
Той ще е необичайно безмълвен, когато започнете да говорите за различен мъж
Ако забележи, че постоянно говорите за другите, той несъмнено ще се затвори в себе си. Никога няма да ви помоли да спрете да разказвате за другите, нито ще разкрие, че има проблем с това, че някой специфичен се появява в живота ви. Със сигурност обаче ще забележите смяна в държанието му, тъй като той ще се чуди по какъв начин е съумял да пропусне шанса си с вас.

Можете да извършите дребен тест и да започнете да му разказвате за мъж, който сте срещнали неотдавна и който го намира за задоволително забавен, че бихте желали да го срещнете още веднъж. Ако настроението му незабавно се скапе или той се опита да смени тематиката допустимо най-бързо, съвсем можете да сте сигурни, че нещо се случва. Не правете това обаче в обстановка, в която не желаете да измененията връзките си в нещо по-сериозно, тъй като сходно държание единствено ще подкопае доверието му и ще го тормози.
Леко е нервозен във ваше наличие
Ако непрекъснато си оправя прическата във ваше наличие или си играе с копче на ризата, може да подозирате, че странното му държание може да има нещо общо с вас. Сигурно желае да ви каже нещо значимо, само че нещо го стопира да го направи.

Оттук-насетне всичко зависи от вас. Сигналите са ясни – този мъж ви обожава, въпросът е вие какво желаете.

Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР