Изследванията не са установили наличие на отровни вещества в организма

...
Изследванията не са установили наличие на отровни вещества в организма
Коментари Харесай

В организма на Навални не е открита отрова, твърдят от болницата

Изследванията не са открили съществуване на отровни субстанции в организма на рецензия на Кремъл Алексей Навални, който е в реанимацията на болница за незабавна здравна помощ в град Омск. Това съобщи заместникът на основния доктор на болничното заведение Анатоли Калиниченко, предават съветските медии.

Състоянието на Навални, който беше настанен по неотложност в болница в Омск с съмнение за отравяне, е несигурно и не разрешава да бъде превозен в друга страна, настояват лекуващите лекари. Поради това към този миг те не дават разрешението си той да бъде изместен за лекуване в Германия. Кира Ярмиш, говорителката на Навални, подлага на критика остро решението на медиците от Омск.

" Вероятно диагнозата " отравяне " остава някъде в дълбините на нашето схващане. Не считаме обаче, че пациентът е претърпял отравяне ", сподели лекарят. Той заяви, че към този момент е открита точната диагноза за положението на Навални, само че акцентира, че няма да я огласява пред медиите. За диагнозата са известени брачната половинка и братът на пациента, съобщи Калиниченко.

Кира Ярмиш, говорителката на Навални, заяви през вчерашния ден, че по време на полет от сибирския град Томск до Москва съветският опозиционер изгубил схващане и самолетът кацнал по неотложност в Омск. Блогърът бил превозен до болница, където е настанен в кома. Съобщено бе, че той е подложен на уред за изкуствена вентилация на белите дробове. Според Ярмиш Навални, който пил чай в кафене в Томск преди полета за Москва, е бил токсичен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР