Изследовател на паранормални явления си спомни ужасяващия момент, в който

...
Изследовател на паранормални явления си спомни ужасяващия момент, в който
Коментари Харесай

Ужасяващ момент „призрак“ крещи на изследовател на паранормални явления в изоставен замък в Обединеното кралство

Изследовател на паранормални феномени си спомни ужасяващия миг, в който чул „ фантом “ да го упорства да се „ върне “, до момента в който се приближавал до злокобен вход на подземието в руините на палат от 17-ти век.

Тони Фъргюсън, който изследваше останките самичък, остана изплашен от смразяващата среща в замъка Кенмур, югозападна Шотландия. Той твърди, че е чул няколко мъжки и женски гласа в стените на античната конструкция.

38-годишният Фъргюсън също сподели, че един от призраците дал отговор на шегата, която той направил по отношение на обраслата територия, като се съгласил. Той застана в един от старите коридори на замъка, по-късно излезе на открито и видя пътя към подземието.

Заснемайки призрачното си прекарване, той сподели: „ Има като дребна дупка там долу. Това тюрма ли е? Току-що чух друга жена. Какво има там долу? вманиачен. Замъкът е в средата на нищото.

„ Проучих го самичък, само че несъмнено не бях самичък. Зададох въпроса „ има ли тук някогашни притежатели на замъка? “ по-късно мъжки глас, който споделя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР