Изселеното семейство Браун ще се изправи пред ред трудности в

...
Изселеното семейство Браун ще се изправи пред ред трудности в
Коментари Харесай

„Дивото семейство от Аляска“ се завръща по Discovery Channel


Изселеното семейство Браун ще се изправи пред ред компликации в името на съществуването си от 16-и септември

Дълбоко в пустошта на Аляска живее новооткрито семейство, членовете на което са родени и отгледани в дивата природа. Били Браун, жена му Ейми и седемте им пораснали деца са изцяло отдалечени от цивилизацията. Често минават сред шест и девет месеца, без да видят външен човек. Новите епизоди от третия сезон на поредицата „ Дивото семейство от Аляска " ще ви създадат част от живота на едно от най-необикновените фамилии в света, от 16-и септември, събота, в 21:00 ч. по Discovery Channel.

През годините на отшелничество семейство Браун са развили личен акцент и акцент. Освен това те назовават себе си " глутницата ". Всяка нощ всички спят в общо помещение в едностайна хижа. Изселеното семейство от Браунтаун не наподобява на никое друго семейство в Америка, само че им предстоят значително премеждия, които ще подложат на тестване тяхната воля.

Дали животът им ще стане по-лесен след инсталирането на вятърна турбина, или в противен случай ще внесе ужас в досегашния им съразмерен живот? Ноа среща любовта в лицето на момиче от цивилизацията. Дали тя ще бъде първия външен човек, пристигнал да живее в Браунтаун? На неговите рамене ще падне и отговорността за дома, когато майка му Ейми се подлага на проучвания поради здравословни проблеми.

Не пропускайте да си отговорите на всички тези въпроси в новите и вълнуваща епизоди на „ Дивото семейство от Аляска " на Discovery Channel от 16-и септември, събота, от 21:00 ч.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР