Изразът “Моят дом е моята крепост! е верен, защото винаги

...
Изразът “Моят дом е моята крепост! е верен, защото винаги
Коментари Харесай

6 лесни начина да освежите дома си със стил

Изразът “Моят дом е моята цитадела! ” е правилен, тъй като постоянно сме у дома желаеме да се усещаме уютно, умерено и несъмнено. Понякога прибягваме към смяна и ободряване на стените, аксесоарите или вършим огромни промени, а това не постоянно е лесна задача, защото е обвързвано и с избран бюджет.

Ако сте възнамерявали да извършите някои промени във вашия дом, само че не желаете да натоварвате фамилния или персоналния бюджет, то не се тормозете, тъй като сме ви подготвили 6 лесни и бюджетни хрумвания, които ще ви оказват помощ за задачата

Пренареждане на мебелите и декорите -  Промяната на местата на мебелите може да даде изцяло нова вероятност на жилището ви и друго пространство. Добавянето на нови декоративни детайли като вази, картини, килими и възглавници може да придаде прохлада на стаите. Тези дребни акценти могат да трансформират цялостната атмосфера във всяка стая.



 

Промяната на цветовата гама може да способства за освежаването на дома. Изберете свежи, ярки цветове или нежни пастелни нюанси, които да придадат ново лъчение на стените. И не забравяйте, декоративните стикери и тапети също могат да се употребяват за бързо и ефектно ободряване на интериора.

Промяната на осветлението има огромно въздействие върху атмосферата в дома. Разгледайте разнообразни благоприятни условия за осветяване, като добавите лампи, фенери или декоративни свещи. Създайте уютна и сантиментална конюнктура в спалнята или организирайте функционално осветяване в хола, като комбинирате разнообразни източници на светлина.



 

Смяна на декорациите може да стане като замените старите рамки за фотоси с нови или си купите декоративни предмети, сувенири за шкафовете, вази или подложка за бижута. Това ще ви помогне да измененията ситуацията в стаята без да инвестирате в огромни промени.

Подновяването на текстилни детайли като завеси, възглавници, покривки за маса са идеалният метод да добавите цветни акценти и да измененията образа на вашия дом. Изберете текстилни детайли в свежи, летни цветове, които ще придадат на интериора ви нова жизнеспособност и сила.

 



 

Новите растения са освен красиви, само че и обезпечават по-добро качество на въздуха и способстват за по-приятна атмосфера в дома ви. Добавете няколко летни растения в стаите си, разположете ги на прозорци или във високи саксии, и незабавно ще усетите свежестта и жизнеността, които те подаряват.

 



 

А в случай че въпреки всичко сте решили генерално да преобразите дома си, можете да се възползвате от кредитната карта UniCredit Shopping Card с функционалност за разсрочване на покупки над 50 лева на вноски до 36 месеца , без те да се отразят на бюджета ви. Нещо още по-хубавo, в случай че разсрочите покупките си на 3 вноски на ПОС терминал на УниКредит Булбанк или в Булбанк Мобайл, то няма да имате и такса за разсрочването. Какво по-хубаво от това? Има още нещо – в случай че към момента нямата шопинг карта, то можете да я заявите напълно онлайн и да я получите изцяло гратис до комфортен за вас адрес в България.

С композиция от креативност, рационални покупки и комфортно разсрочване на заплащанията, вие ще можете да създадете нова конюнктура и да усетите лятна прохлада и сила във вашето у дома.

 

Текстът е осъществен с поддръжката на УниКредит Булбанк
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР