Израелското правосъдие възнамерява да предяви обвинения срещу топ модела Бар

...
Израелското правосъдие възнамерява да предяви обвинения срещу топ модела Бар
Коментари Харесай

Бар Рафаели не декларирала доходи за 5,4 млн. евро в Израел

Израелското правораздаване има намерение да предяви обвинявания против топ модела Бар Рафаели за данъчни измами и против родителите й за пране на пари, съобщи Франс прес. Това бе оповестено от министерството на правораздаването на Израел.

Тридесет и три годишната манекенка е обвинена, че не е заявила приходи на обща стойност 23 милиона шекела (5,4 милиона евро), получени в чужбина сред 2009 година и 2012 година Родителите й Ципи и Рафи Рафаели са обвинени в пране на пари и ще би трябвало да се явят в съда. В съда ще би трябвало да се яви и Бар Рафаели. Съдебните управляващи са уведомили Бар Рафаели, както и Ципи и Рафи Рафаели, че имат намерение да ги обвинят в данъчни измами, се споделя в официално съобщение на министерството.

Живеещите в чужбина израелски жители не са длъжни да заявяват приходите, които са получили отвън рамките на Израел. Израелските управляващи обаче упрекват топ манекенката и майка й, че показали фиктивно местопребиваване в чужбина, с цел да платят по-малко налози.

Бар Рафаели бе упрекната, че излъгала по отношение на местожителството си, и беше арестувана, преди да бъде освободена под гаранция през 2015 година Данъчните тогава я упрекнаха, че не е съобщила за първокласни придобивки като коли, които е получила от автомобилни компании в подмяна на реклама, че не е плащала налози за първокласния си апартамент в Тел Авив и че пробвайки се да избегне някои отговорности, е подвела управляващите, че не живее в Израел.

Бар Рафаели неотдавна бе определена да бъде измежду водещите на тазгодишния песенен конкурс "Евровизия " в Израел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР