Израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври

...
Израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври
Коментари Харесай

Израелците ще трябва да си стоят в къщи заради коронавируса

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и заяви, че държавното управление ще издаде разпореждане израелците да си стоят в къщи, с цел да се спре разпространяването на ковид, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1522
"Съгласно тези заповеди от израелците ще се желае да си стоят по домовете. Това към този момент не е молба, не е рекомендация, а е наложително разпореждане, за чието съблюдаване ще имат грижата държавните управляващи ", сподели Нетаняху в телевизионно послание.

МОСАД е доставил проби за ковид

Заповедта влиза в действие по-късно през днешния ден и ще трае една седмица.

За някои категории работещи ще бъде направено изключение, а израелците ще могат да пазарят хранителни артикули и медикаменти, посочи Нетаняху.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1522  Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284 Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284  COVID-19 отложи завръщането на COVID-19 отложи завръщането на " Приятели "    Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР