Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху ще се подложи на операция под

...
Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху ще се подложи на операция под
Коментари Харесай

Израелският премиер ще претърпи операция от херния под пълна упойка

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху ще се подложи на интервенция под цялостна анестезия довечера, оповестиха от пресслужбата на израелското държавно управление.

Той ще бъде опериран от херния, която е открита при обикновен обзор предходната вечер, се показва още в известието. Лекарите са предложили той да се подложи на незабавна интервенция.

В отсъствието на Нетаняху, неговите функционалности ще поеме вицепремиерът Ярив Левин.

74-годишният министър председател на Израел към този момент претърпя интервенция от херния през 2013 година, а предходната година му беше подложен пейсмейкър.

Новината за идната хирургична намеса на Нетаняху идва на фона на предстоящи митинги в страната. Участниците в тях са несъгласни с неговото ръководство и желаят той да подаде оставка.

Ръководството на Израел е подложено на напън във вътрешен проект поради неуспеха да предотврати офанзивата на оповестената от Съединени американски щати и Европейски Съюз за терористична организация " Хамас " от 7 октомври, при която починаха 1200 цивилни, а други 240 бяха взети за заложници.

Миналата седмица Съветът за сигурност на Организация на обединените нации за първи път изиска както и за освобождението на всички заложници, взети от по време на нападението на " Хамас " над Израел на 7 октомври.

По-рано в неделя беше обявено, че в Египет стартира нов кръг договаряния за преустановяване на огъня, само че пробив не се чака.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР