Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху казва, че е готов да го

...
Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху казва, че е готов да го
Коментари Харесай

Биби се зарича да „го направи сам“, ако е необходимо, тъй като Белият дом на Байдън изглежда се колебае относно позицията на САЩ

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху споделя, че е подготвен „ да го направи самичък “, когато става въпрос за войната в Газа, защото президентът Байдън е упрекнат в изпращане на смесени послания по отношение на позицията на Съединени американски щати по отношение на спора.

Нетаняху, в скорошно изявление с Дъглас Мъри от British TalkTV, сподели: „ Една нация би трябвало да направи това, което би трябвало да направи, с цел да оцелее.

„ Ако не могат да устоят на вълната на публичното мнение, тогава просто ще би трябвало да го създадем сами. Ще създадем това, което би трябвало да създадем “, сподели той за други международни водачи – до момента в който Белият дом на Байдън се нагрява, с цел да се колебае сред оповестяването, че пази гърба на Израел и по-късно наподобява, че отстъпва, до момента в който антиизраелските митинги се разгорещиха вкъщи.

„ Това е, което Иран прави без нуклеарни оръжия “, сподели Нетаняху за районната война, която се разгоря, когато подкрепяните от Иран екстремисти започнаха офанзиви против Съединени американски щати и техните съдружници в Близкия изток в отговор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР