Израелските военни заявиха, че са убили десетки терористи и са

...
Израелските военни заявиха, че са убили десетки терористи и са
Коментари Харесай

Израел: Убити са десетки терористи през денонощието, обезвредени са експлозиви в Газа

Израелските военни обявиха, че са умъртвили десетки терористи и са обезвредили експлозиви в линията Газа, заяви " Гардиън ".

" През миналото денонощие военноморските сили на ЦАХАЛ и сухопътните войски идентифицираха терористи, които залагат взривни устройства по крайбрежието на линията Газа и в прилежащи на брега комплекси. Терористите са възнамерявали да взривят тези експлозиви при набези против израелските военни сили. При взаимни интервенции военноморските, въздушните и сухопътните сили, поразиха редица терористи и обезвредиха взривните устройства. " - оповестиха от израелската войска на действен брифинг.

В изказването се добавя, че войските са умъртвили десетки терористи, измежду които такива, които са се пробвали да слагат взривни устройства, други, които са управлявали дронове и такива, които са се придвижвали към израелските сили. По време на претърсванията в централната част на Ивицата Газа са открити оборудване за произвеждане на оръжия, стартови площадки и ракетни комплекси с огромен обхват на деяние.

В известието се споделя още, че ЦАХАЛ са разкрили редица ракетни комплекси в град Бурей, ситуирани в непосредствена непосредственост до учебно заведение на Организация на обединените нации. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР