Израелските военни съобщиха, че днес сутринта отново са бомбардирали стотици

...
Израелските военни съобщиха, че днес сутринта отново са бомбардирали стотици
Коментари Харесай

Израел бомбардира стотици цели в ивицата Газа

Израелските военни оповестиха, че през днешния ден сутринта още веднъж са бомбардирали стотици цели в линията Газа, при което са били премахнати няколко командири на " Хамас ", съобщи ДПА. 
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 666
" През последното денонощие израелските сили поразиха над 400 терористични цели и умъртви няколко командири на " Хамас " и голям брой членове на организацията, подготвящи набези ", оповестиха Израелските сили за защита в обществената мрежа Телеграм.

" В широкомащабна интервенция за очистване на терористичния капацитет на " Хамас " израелските сили поразиха десетки бойци на " Хамас ", подготвящи се да изстрелват ракети и да правят терористични набези против израелския вътрешен фронт ", обявиха военните и прибавиха, че изтребителите на израелските военновъздушни сили са " поразили десетки обекти на терористичната инфраструктура и местата за подготовка на " Хамас " в пет региона. Израелската бойна авиация също по този начин е поразила тунел на " Хамас ", осигурявал бърз достъп на терористите до бреговата линия ", както и " командни центрове, употребявани от сътрудници на " Хамас ", и ситуирани в джамии. Военните обявиха, че при ударите са убити и заместник-командирите на три батальона на въоръженото крило на палестинската организация, написа Българска телеграфна агенция.

" Хамас " атакува Израел на 7 октомври, като по данни на израелската войска ислямистите са умъртвили над 1400 души, най-вече цивилни, в граничния регион на еврейската страна с линията Газа.

" Хамас " взе тогава за заложници над 200  души. Израел отговори на терористичната офанзива с бомбардировки на линията Газа, в които до момента са починали над 5000 души, съгласно данни на министерството на опазването на здравето на палестинския анклав, ръководен от " Хамас ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР