Израелски войници, извършващи среднощна операция на окупирания Западен бряг, са

...
Израелски войници, извършващи среднощна операция на окупирания Западен бряг, са
Коментари Харесай

Израелските сили поразиха военни обекти в Сирия, ликвидира въоръжени палестинци с дрон

Израелски бойци, извършващи среднощна интервенция на окупирания Западен бряг, са били атакувани от палестинци, които след това са били изумени с дрон, оповестиха през днешния ден израелските въоръжени сили, представени от Ройтерс.

Израелските въоръжени сили обявиха, че въоръжени палестинци са разкрили огън и са хвърляли експлозиви по израелски бойци в бежанския лагер в Дженин, намиращ се в северната част на Западния бряг.
В отговор израелските сили са поразили нападателите с дрон.
Палестинският Червен полумесец заяви, че двама палестинци са били убити и че има и ранени.

Бежанският лагер в Дженин, който е палестински бастион, беше обект на огромна израелска военна интервенция по-рано тази година, отбелязва Ройтерс.

В същото време израелските въоръжени сили обявиха, че техни изтребители са
поразили военна инфраструктура на сирийската войска и ракетни установки
рано тази заран, съобщи Ройтерс.

Израелските сили разясниха, че дейностите им са в отговор на изстрелвания на ракети от територията на Сирия против Израел.

Израелските въоръжени сили обявиха, че са засекли две изстрелвания на ракети от територията на Сирия, които са паднали в открити пространства късно през вчерашния ден.
Израелските сили са отвърнали с артилерийски огън по местата,
от които са били изстреляни ракетите. Те оповестиха също, че техни изтребители са поразили „ военна инфраструктура и ракетни установки на сирийската войска “.

Израелските сили не оповестиха повече елементи по отношение на този случай и са упреквали сирийската войска в изстрелването на двете ракети против Израел.

През последните дни има престрелки сред израелските въоръжени сили и бойци на ливанското шиитско придвижване „ Хизбула “, както и с бойци, намиращи се на територията на Сирия, отбелязва Ройтерс.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР