Израелски сили под прикритие се промъкнаха в лагера Фараа близо

...
Израелски сили под прикритие се промъкнаха в лагера Фараа близо
Коментари Харесай

Шестима палестинци са убити при последното нападение на израелската армия на Западния бряг, казват здравни служители

Израелски сили под прикритие се промъкнаха в лагера Фараа покрай северния град Тубас в петък сутринта и разположиха снайперистки позиции на върха на здания, поданици споделих.

Те разказват израелски бойци, разменящи стакато пукотевица с палестински екстремисти и млади момчета, хвърлящи камъни по бронирани транспортни средства и подпалващи гуми по улиците.

Израелската войска не отговори на искане за коментар по отношение на интервенцията, която следва трагичен скок на смъртоносни военни набези и увеличение на рестриктивните мерки за палестинските поданици на Западния бряг по време на войната Израел-Хамас.

Насилието против палестинци от израелски заселници на територията също е достигнало рекордни равнища, съгласно Организация на обединените нации.

Палестинското министерство на опазването на здравето споделя, че израелските сили са умъртвили 267 палестинци на Западния бряг след трансграничната офанзива на Хамас в Южен Израел на 7 октомври, при която 1200 души бяха убити и почти 240 бяха взети за заложници. Повечето от пале...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР