Израелски изтребители два пъти нанесоха удари тази нощ по военни

...
Израелски изтребители два пъти нанесоха удари тази нощ по военни
Коментари Харесай

Пак замириса на война в Близкия изток! Израелски изтребители два пъти удариха обекти на Хамас в Газа

Израелски изтребители два пъти нанесоха удари тази нощ по военни обекти на радикалното палестинско придвижване " Хамас " в линията Газа в отговор на ракетен обстрел и стартирането на балони с експлозиви към територията на еврейската страна. Това заяви през днешния ден пресслужбата на израелската войска, представена от ТАСС.

" Цяла седмица от линията Газа бяха пускани балони с експлозиви към израелска територия. Освен това в събота вечерта десетки палестинци провокираха вълнения до оградата на границата с линията Газа. В отговор израелски изтребители и дронове нанесоха удари по военни цели на " Хамас " в линията Газа, в това число боен лагер и подземна инфраструктура ", се показва в известието.

След ответния удар по цели на " Хамас " военните оповестиха, че израелската система за Противовъздушна отбрана " Железен купол " е унищожила две ракети, изстреляни от линията Газа.

В отговор на това нахлуване израелски изтребители и дронове поразили още военни цели на " Хамас " в южната част на линията Газа, в това число боен лагер, употребен за депозиране на ракети.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР