Израелската разузнавателна служба предотврати подготвяни от атентати, насочени срещу граждани

...
Израелската разузнавателна служба предотврати подготвяни от атентати, насочени срещу граждани
Коментари Харесай

МОСАД разби шпионска мрежа на Иран в Африка

Израелската разследваща работа предотврати подготвяни от атентати, ориентирани против жители и институции на еврейската страна, съобщи нюзру.

" При интервенции в Гана, Сенегал и Танзания бяха задържани петима души, вербувани от разследваща послужвам на Ислямската република. Задържаните са възнамерявали да атакуван израелски туристи по време на сафари в Танзания и да взривят бомби в израелски бизнесцентрове в Гана и Сенегал. Петимата ирански сътрудници са минали през подготвителен лагер в Ливан ", добави медията.
свързани новини2871на 21.10.2021
" До задържането на сътрудниците на Ислямската република се е стигнало откакто съответствените органи в африканските страни са получили оперативна информация от Израел ", добави " Нюзру ", предава Българска телеграфна агенция.

" През февруари тази година се появи информация, че сътрудници на Техеран република са възнамерявали офанзиви против посолството на Обединените арабски емирства в Етиопия и следели чиновници в дипломатически задачи нао Съединени американски щати и Израел в столицата на африканската страна Адис Абеба. Тогава бяха арестанти 15 души. Ислямската република отхвърли 15-те арестувани да са работели за нейна специфична работа ", уточни още медията.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР