Израелската полиция разреши публикуването на имената на ранените при вчерашния

...
Израелската полиция разреши публикуването на имената на ранените при вчерашния
Коментари Харесай

Разкриха имената на ранените при атентата в Тел Авив и на терориста също

" Израелската полиция позволи публикуването на имената на ранените при вчерашния атентат в Тел Авив и на причинителя на терористичния акт ", заяви локалната медия мигнюз.

Вследствие на огъня, открит от палестинеца Маутаз Хауаджи, пострадаха трима души.

" Единият от ранените е 32-годишният играч по силов триатлон Ор Ашкар. Лекарите дефинират положението му като тежко и се борят за живота му ", добави изданието.

" Вторият ранен е диджеят и другар на спортиста Ротем Мансано. Той е прострелян  гръбнака и също като Ашкар е в положение на медикаментозна кома и на живото поддържащи системи. Двамата са пътували за Тел Авив, където са считали да прекарат почивните дни (петък и събота) ", уточни още мигнюз.

Третият потърпевш е Майкъл Осдон. Лекарите дефинират положението му като устойчиво, добави изданието.

" Палестинецът е нямал позволение нито за престояване, нито за работа в еврейската страна и е влезнал незаконно. Във връзка с това бяха задържани двама души, а още един се съобщи на полицията ", добави медията.

Терористичният акт в Тел Авив стана мотив за рецензии към премиера Бенямин Ненатяху. " Аз се удивлявам за какво министър-председателят към момента е в Рим и не прекъсна визитата си в Италия, когато терористи стрелят по наши съграждани ", това съобщи водачът на опозиционната партия " Нашият дом е Израел " Авигдор Либерман ", съобщи локалната медия нюзру.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР