Израелската политика е да се противопостави на агресивните действия на

...
Израелската политика е да се противопостави на агресивните действия на
Коментари Харесай

Нетаняху заяви, че Израел е готов да се справи с иранската агресия

Израелската политика е да се опълчи на нападателните дейности на Иран и неговите опити да се укрепи в Сирия . Това съобщи в неделя министър председателят Бенямин Нетаняху, изказвайки се в Народното събрание на първото работно съвещание на 35-ото държавно управление на страната, което той образува след изборите на 2 март, оповестява ТАСС.

" Нашата политика е да противодействаме на иранската експанзия на всички места и да противодействаме на опитите й да се укрепи в Сирия . Ние непрестанно работим за попречване на опитите на Иран да доставя Сирия или да създава оръжия в Сирия , които биха могли да бъдат употребявани от нея или нейните спътници, с цел да заплашват страната Израел ", съобщи министър председателят.
 Ганц не предлага на Иран да тества израелските военни качества
Ганц не предлага на Иран да тества израелските военни качества

Думите на " нашия зложелател " демонстрират уязвимост, добавя той

Нетаняху акцентира, че за Израел " заканите за сигурността не стопират даже и за минута ".

" Чухте, че владетелят на Иран Хаменей , който ни заплашва с заличаване. Всеки, който желае да ни унищожи, няма да успее, само че ще се сложи в огромна заплаха ", добави министър председателят.

Нетаняху съобщи, че " това държавно управление съставлява всички жители на Израел без изключение ". " По-голямата част от израелските жители ни избраха и ни помолиха да работим дружно, в тясно съдействие, в тяхна изгода ", добави той.

В неделя израелското държавно управление утвърди състава на новия кабинет за сигурност на страната и държавната комисия за битка с ковид.
 Започва процесът против Нетаняху
Започва процесът против Нетаняху

За първи път настоящ израелски министър председател е на съд
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР