Израелската армия ще се бори за неутрализиране“ на разтегнатите подземни

...
Израелската армия ще се бори за неутрализиране“ на разтегнатите подземни
Коментари Харесай

Израел вероятно ще се сблъска със съпротивата на Хамас „за години напред“, се казва в оценката на американското разузнаване

Израелската войска ще „ се бори за обезвреждане “ на разтегнатите подземни тунелни системи на Хамас и е евентуално да се сблъска с „ продължителна въоръжена опозиция “ от въоръжените групи „ за години напред “, съгласно нова световна оценка на опасността, формирана от разследващата общественост на Съединени американски щати.

Рискът от ескалация на спора в Газа, който към този момент продължава шестия си месец, също „ остава висок, “ съгласно некласифицирания отчет, който беше оповестен в понеделник от Службата на шефа на националното разузнаване (ODNI). Анализаторите, които са го изготвили, обаче споделиха, че нито Иран, нито неговите прокси групи се счита, че търсят директен спор със Съединените щати.

В съпътстващите обществени показания пред Комисията по разузнаването на Сената в понеделник, шефът на Националното разузнаване Аврил Хейнс сподели, че войната в Газа е подхранвала насилствени дейности от терористични групи по целия свят.

помощ за Украйна, която претърпя неотдавнашни загуби на бойното поле и...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР