Израелската армия съобщи, че не е имало никакво проникване по

...
Израелската армия съобщи, че не е имало никакво проникване по
Коментари Харесай

Израел за въздушната тревога от Ливан: Фалшива е

Израелската войска заяви, че не е имало никакво навлизане по въздух откъм Ливан в Северен Израел, където по-рано довечера отекнаха сирени в няколко региона, съобщи Франс прес. 

Говорител на армията сподели, че няма случай, обвързван със сигурността, а че става дума за подправена паника, изпратена по приложение за предупреждаване на израелците при положение на заплаха.

По-рано довечера Франс прес заяви, че израелската войска е оповестила, че подозира навлизане по въздух в Северен Израел откъм Ливан.

Ройтерс пък заяви като изключителна вест, че израелските сили са предизвестили жителите на северния израелски град Малот Таршиха да останат по домовете си и да заключат вратите на къщите си, тъй като е допустимо в града да са проникнали въоръжени нападатели. Впоследствие обаче организацията по този начин и не разшири тази информация.

В четвъртия ден на войната, подета от " Хамас " против Израел, въоръженото крило на групировката  - " Бригадите Изедин ал Касам " -  обяви, че е изстреляло ракети по израелския град Хайфа, който е на северното израелско крайбрежие.

Ливанската формация " Хизбула " също разгласи през днешния ден, че е изстреляла ракети по Израел. Израелската войска сподели, че е дала отговор на тези офанзиви, като е взела под прицел бдителен пост на " Хизбула " в Южен Ливан, съобщи Българска телеграфна агенция.

Паралелно с това израелските сили не престават да нанасят удари по линията Газа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР