Израелската армия съобщи, че е навлязла тази нощ в северната

...
Израелската армия съобщи, че е навлязла тази нощ в северната
Коментари Харесай

Израелската армия е навлязла в северната част на ивицата Газа

Израелската войска заяви, че е навлязла тази нощ в северната част на линията Газа и е разширила военните си интервенции с пехота и бронираната техника в обсадения палестински анклав, до момента в който ускорява офанзивите си против екстремистката формация " Хамас ", предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.
Прочетете още
Израелските сили към момента са " на терен и не престават войната ", съобщи военният представител Даниел Хагари, без да навлиза в детайлности. Досега израелските войски правиха къси нощни акции на територията на Газа и се връщаха в Израел, оповестява Българска телеграфна агенция.

Израелската войска нанесе удари против командири на " Хамас " тази нощ, в това число ръководители на морските и въздушни сили на групировката. Хагари съобщи, че това ще разреши на " силите на терен да се бият против отслабен зложелател ".

Израелската войска разгласява през днешния ден и фрагменти на танкови колони, влизащи в открити пространства в линията Газа. Първото образно удостоверение на наличието на сухопътни войски, дружно със засиления обстрел на подземни цели, демонстрират, че Израел се доближава към сухопътна интервенция в Газа, отбелязва АП.

Хагари сподели също, че Израел " уголемява филантропичните старания " и ще позволи на камиони с храна, вода и лекарства да влязат в южната част на Газа.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР