Израел ще отговори в петък на обвиненията, повдигнати от Южна

...
Израел ще отговори в петък на обвиненията, повдигнати от Южна
Коментари Харесай

На живо: Израел ще се противопостави на обвиненията в геноцид в Газа в Световния съд

Израел ще отговори в петък на обвиняванията, повдигнати от Южна Африка пред Върховния съд на Организация на обединените нации, че военната му интервенция в Газа е ръководена от страната акция за геноцид, целяща да унищожи палестинското население. Следете нашия блог онлайн за всички най-нови разработки.

Резюме:

Арабското доближаване с Израел е „ методът “ за уединяване на Иран, държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен каза в Египет в четвъртък, когато приключи една седмица на совалкова дипломация, ориентирана към ограничение на районното разпространяване на война Израел-Хамас.

Американските и английските военни бомбардираха повече от дузина обекти, употребявани от подкрепяните от Иран хуси в Йемен в четвъртък, в солиден ответен удар, употребявайки изстрелвани от бойни кораби и подводници ракети Tomahawk и изтребители.

Южна Африка публично упрекна страната в осъществяване на геноцид против палестинци и се помоли в четвъртък пред Върховния съд на Организация на обединените нации да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР