Израел постигна онова, към което се стреми всяка държава в

...
Израел постигна онова, към което се стреми всяка държава в
Коментари Харесай

Тел Авив: Как изглежда животът след ваксините

Израел реализира това, към което се стреми всяка страна в света – да имунизира толкоз огромен % от популацията си, тъй че животът да се върне към своите естествени темпове отпреди пандемията.  Страната е с население 10,5 милиона души, а 5,1 милиона към този момент са получили по две дози от имунизацията. Впечатляващите 56,3% изцяло ваксинирани им отрежда първото място в света, а в тези проценти даже не влизат хората, които единствено получили единствено по една доза от Pfizer. За съпоставяне, едвам 4,6% от международното население се е ваксинирало.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tel Aviv (@telaviv)

Вече ви разказахме за необичайния метод на израелското държавно управление по отношение на Covid рецесията – то подписва секретно съглашение с Pfizer. Уговорката е страната да получи имунизацията първа и доставките да не прекъсват, а в подмяна ще бъде първата, която да покаже какви са дълготрайните резултати от всеобщата имунизация.

Няколко месеца след началото на имунизационния развой, улиците на Тел Авив са оживени, заведенията работят, плажовете са цялостни, а доста хора даже са захвърлили маските и се движат изцяло свободно.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tel Aviv (@telaviv)

Макар сега Израел да е в разгара на следващия спор с палестинците в линията Газа, плажовете на Тел Авив са цялостни. Разбира се, хората съблюдават здравословна отдалеченост между тях, само че фрагментите от там наподобяват обнадеждаващи – животът в действителност може да се върне постарому, когато огромен % от популацията е имунизинирано. На 18 май да вземем за пример новите случаи на инфектирани са едвам 8, а за последните 7 дни общо са 24!

Израел закри и последното си Covid поделение и по всичко проличава, че тактиката на държавното управление е била сполучлива. Страната изпревари всички останали, само че не това е значимото – въпреки всичко оправянето с пандемията не е съревнование. Вместо това тя ни дава ослепителен образец по какъв начин наподобява животът след Covid-19…
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tel Aviv (@telaviv)

 
8 дестинации, за които билетът е ваксина
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР