Израел отново ще посреща фенове по трибуните. Още тази седмица

...
Израел отново ще посреща фенове по трибуните. Още тази седмица
Коментари Харесай

В Израел намериха най-логичния начин, по който да допускат фенове на трибуните

Израел още веднъж ще посреща почитатели по трибуните. Още тази седмица най-много 1500 фенове ще се насладят на мача сред Апоел Тел Авив и Бней Сахин в събота, само че при избрани правила.

Апоел разкри лист с 10 точки за това кой и по какъв начин може да се снабдява с билети за дуели на стадион „ Блумфийлд “ в Тел Авив.

Само притежателите на абонаментни карти от предходната акция могат да желаят пропуски, които се продават единствено на един уебсайт. Който се снабди с скъпите хартийки за дадена среща, автоматизирано отпада за такава при идващото домакинство на тима.

Един човек може да купи единствено един билет, в случай че е най-малко 16 години. Освен това въпросното лице ще би трябвало да удостовери, че е имунизиран против ковид. Потвърждението би трябвало да бъде показано на влизане в оборудването дружно с документ за идентичност.

На всеки пропуск е маркирано и време, в което притежателят му би трябвало да влезе на стадиона и то би трябвало да бъде спазено. Храна и питиета няма да се продават, само че е разрешено внасянето на пластмасови бутилки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР