Изправени сме за пореден път пред абсолютен саботаж от прокуратурата,

...
Изправени сме за пореден път пред абсолютен саботаж от прокуратурата,
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Кирил Петков: Изправени сме за пореден път пред абсолютен саботаж от прокуратурата

Изправени сме за следващ път пред безспорен бойкот от прокуратурата, под управлението на господин Гешев. Укриват се документи за искане за покачване на обвинявания, с които елементарно можем да се сдобием. Това съобщи министър председателят Кирил Петков.

По думите му се спъва активността на всеки, който се пробва да работи против корупцията. В България самостоятелна прокуратура няма, за следващ път се държи като юрист.

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков съобщи, че прокуратурата прави заключения за произвеждане, на което одеве е сложено началото и по което не е имало време да се съберат доказателства, тъй като инспекцията има за цел да се съберат задоволително данни, с цел да се раши да се образува или не досъдебно произвеждане. Събрани са сведения и в това число от Васил Божков, саморъчно подписани от него. Вместо прокуратурата да съобщи пред вас и пред обществото, че ще предприеме дейности, тя се постара да разгласи на всички, че Министерство на вътрешните работи не е направило нищо, сподели Рашков.

Рашков сподели още, че брифинг на прокуратурата е бил "нагласен " прекомерно късно, с цел да не могат да реагират, по тази причина и те дават късно конференция. Показа план на разпореждане, с което се желае да бъдат повдигнати обвинявания на Борисов, Горанов и Арнаудова. Нещо, което по-рано прокуратурата отхвърли да са получили в границите на днешния ден.



Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР