Изправени сме пред избор по кой от двата пътя да

...
Изправени сме пред избор по кой от двата пътя да
Коментари Харесай

Нинова: От ИТН спореха само за постове и пари, те не бяха принципни


Изправени сме пред избор по кой от двата пътя да тръгнем – държавно управление на малцинството или предварителни избори, което може да бъде съдбовно. Защото ни би трябвало парламент, с цел да приемем актуализацията на бюджета. Ако сме виновни хора, сътрудниците да смъкват страстите. В противоположен случай ще надигнем хората пред голям проблем. Това показа в изявление за " Лице в лице " по bTV вицепремиерът и министър на стопанската система.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 56
,,Предстои ни да приемем 20 закона, с цел да получим средствата от Плана за възобновяване, т.е. парламент би трябвало да има. Освен това усвояването на тези срества върви със сериозните промени, които нашето държавно управление даде обещание да направи``, напомни Нинова.

Вицепремиерът предизвести, че при предварителни избори хората ще бъдат оставени сами в рецесията, защото няма да има средства нито за пенсионерите, нито за майките с деца, нито за бизнеса.

При длъжностен кабинет няма парламент и няма кой да одобри тези ограничения, нито тези 20 закона. Тези няколко месеца без парламент могат да бъдат съдбовни, уточни Нинова.

Тя призна, че не е усещала, че от Има Такъв Народ ще изоставен обединението, само че се е усещало напрежение, което изключително се е изострило сред тях и Политическа партия след процедурата по желание на нов шеф на Българска народна банка.

Не знам за какво от Има Такъв Народ реагираха по този начин остро. Повечето им разногласия бяха за постове и пари, не бяха кардинални, разкри и добави, че е ставала очевидец на разногласия за пари сред финансовия министър Асен Василев и районния министър Гроздан Караджов.

Нинова прикани депутатите от Има Такъв Народ през днешния ден да си " излеят страстите " и от на следващия ден да беседват рационално, без да минават в персонални нападки и обиди.

Важно е да се означи, че бюджетът би трябвало да бъде обновен до 27 юни, с цел да влезе в действие от 1 юли, напомни Нинова.

В умозаключение вицепремиерът съобщи, че са неистина изказванията, че дългът се усилва.

Взимат се три милиарда, с цел да се погаси остарял дълг на Борисов, разясни Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР