Изпращането на препоръчан колет до 1 килограм с предимство у

...
Изпращането на препоръчан колет до 1 килограм с предимство у
Коментари Харесай

Български пощи вдига цените. Отново!

Изпращането на предложен колет до 1 кг с преимущество у нас към този момент ще ни коства 2.15 лева Същата сума ще дадем за печатно произведение или дребен пакет, който желаеме да изпратим с рекомендация, демонстрира информация на " Монитор " в уеб страницата на " Български пощи “ ЕАД.

Ако изпратим без преимущество, то цената пада със 70 ст. За чужбина същата услуга варира сред 17 и 20 лева според от крайната дестинация. Новите цени влизат в действие от 1 ноември. Промените ще обзет кореспондентските колета, печатните творби и дребните пакети " със или без преимущество “ за страната и за чужбина. Освен това в спомагателната универсална пощенска услуга " рекомендация “ за чужбина също ще има нарастване.

Средното повишаване при интернационалните колета – писма, дребни пакети и печатни творби " без преимущество “, е към 15%, като в тегловите стъпки за колета над 1 кг цените се резервират и нямат смяна. За предложените колета за чужбина, които са колета " с преимущество “ във формат Е, изменението на цената е сред 7 и 20%. При предложените колета цените за тегловите стъпки над 1 кг също се резервират. Услугата " рекомендация “ нараства от 4 лева на 4,90 лева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР