Изпращаме годината на Тигъра - с тежката и силна енергия

...
Изпращаме годината на Тигъра - с тежката и силна енергия
Коментари Харесай

Годината на Заека ни връща отнетото

Изпращаме годината на Тигъра - с тежката и мощна сила на звяра, с цел да посрещнем Черният воден заек, който съгласно прогнозите на всички астролози ще ни донесе това, което ни лишиха през последните години - успокоение и естетика. Такава година се случва един път на 60 години, а характерът на положителното пухкаво животно ще остави своя отпечатък върху хода на събитията, които ще ни се случат през цялата година.

Новата година по китайския календар настава на второто новолуние след зимното слънцестоене, по тази причина от 22 януари Черният воден заек ще властта над света до 9 февруари 2024 година

В античен Китай зодиакалните животни са били надарени с избрана характерност, разграничени на шест двойки, тъй че качествата на едно животно да са противоположни на характерностите на друго животно. Целта е да има естетика - Ин и Ян. Годината на Заека подхожда на Ин - женският, приемащ, грижлив, въздържан принцип. Оттук идват и упованията за годината.

Според китайски мъдреци 2023 година дава обещание успокоение и непоклатимост, само че с опция за взимане на съществени решения. Но най-важното е, че заекът обича уюта, ето за какво ще се обръща внимание и време на фамилията, ще се вземат решение жилищните проблеми. Китайците настояват, че още преди началото на новата година би трябвало фамилията да си разпредели задълженията, тъй че да се заплащат всички сметки без спорове.

Водата символизира мека, само че уверена мощ. Заекът се счита за добър посланик, тъй че огромните спорове през годината могат да бъдат избегнати единствено с кадифени ръкавици. Победата във всевъзможни противоречиви обстановки ще се окаже допустима с увещание и договаряния. Всякакви опити за внезапни придвижвания и юмруци няма да носят триумф.

Като неконфликтно животно заекът допуска основаване на нови запознанства, които могат да се развият в другарства през цялата година.

Котка или заек

Когато споделят, че годината ще мине под егидата на котка и заек съгласно източния календар, не бъркат. Факт е, че в китайския хороскоп отсъства котката, само че във Виетнам я има. И защото цветът на годината е черен, а черната котка я свързваме с неприятна прокоба, то западният свят приема признака на 2023 недвусмислено за заек.

Според източния хороскоп заекът е знак на скорост, сръчност и изобилие. Това животно се смята за въплъщение на Ин правилото, само че също така принадлежи към детайла Дърво. Това е миролюбив знак, деликатно избягващ всевъзможни спорове и компликации, а въздействието на други детайли от 2023 година го прави по-добродушен и внимателен. Черният воден заек е мек, само че в това време схваща чудесно какви цели преследва. Това значи, че пътешествия, буйна обич, фамилно благополучие и доста други забавни неща няма да липсват.

Хармоничното обединяване на Вода и Дърво дава обещание непоклатимост и разцвет през цялото царуване на Черния Воден Заек. Можем умерено да разчитаме на обстоятелството, че 2023-та ще бъде щастлива и даже да има някакви проблеми, ще бъде допустимо да се сведат до най-малко неприятните последствия.

Известният китайски специалист Реймънд Луо обаче не е толкоз оптимистично надъхан. Според него в бъдещия дванадесетмесечен интервал няма детайл на огън, което значи, че стопанската система ще продължи да запада - няма мощ, която би могла да поддържа икономическите процеси и да им даде нов подтик. Съответно човечеството, което към този момент е затънало в бездната на рецесията, ще потъне още по-дълбоко до финансовото дъно. Икономическите компликации ще приключат до 2024 година Но пък ще има и доста хубави нови - обстановката на интернационалната сцена ще се стабилизира, а следващата година ще се родят доста надарени деца, съвсем гении.

Децата, родени през 2023 година, ще учат добре в учебно заведение и ще радват родителите си с достижения в разнообразни области. На планетата обаче ще има и съществени естествени бедствия. Земетресения, наводнения и други метеорологични превратности ще донесат доста тъга на хората.

Как да честваме

Тъй като признака на годината е домашно животно, празненствата би трябвало да са вкъщи, с близки родственици и другари. Облеклото не би трябвало да бъде претенциозно, по-добре е да изберете нещо просто и комфортно, което да подхожда на мястото. За облеклото у дома - откажете се от екстравагантни модели с придирчив фон. Меките пухкави материи и сбитият контур са рекламация за триумф, тъй че през новата година несъмнено ще имате шанс.

Известната астроложка Ана Шмид даде съвет какво да е облеклото, в случай че сме на открито в Новогодишната нощ, с цел да спечелим благоволението на признака на 2023 година - Черният заек.

Според нея идната година ще се организира под егидата на Марс, тъй че аленото ще бъде главният цвят в облеклото за всички зодиакални знаци. Астрологът поучава дамите да носят алена рокля с пайети в навечерието на Нова година - това ще помогне за привличането на ярки позитивни страсти.

Мъжете би трябвало да включват златен детайл в облеклото или аксесоарите, с цел да привлекат финансово благоденствие.

За празника са подобаващи още розовото и лилавото.

Черното би трябвало да се заобикаля

Както и синьото, защото Заекът се опасява от тъмното.

Ана Шмид поучава огнените знаци на зодиака (Овен, Лъв, Стрелец) да прибавят аксесоари от метал и кожа. Водната група (Рак, Скорпион, Риби) да заобикалят комплицирани стилове. Земните знаци (Телец, Дева, Козирог) би трябвало да избират безпристрастен грим. Въздушните знаци (Близнаци, Везни, Водолей) е хубаво да смесят няколко стила.

По време на празничната вечеря е неразрешено да се сервира заек, а в менюто би трябвало да има доста зелени и зеленчукови салати. Като месо е целесъобразно пилешко, свинско или говеждо месо. Дайте приоритет на ястията от продуктите на водния детайл: бобови растения, патладжани, смокини, сливи, касис, къпини.

За да извършите 2023 занимателна и изобилна, концентрирайте се върху морските блага.

Сервирането би трябвало да бъде доминирано от златни акценти - ястия с позлатен борд, свещи, бижута.

Не се отхвърляйте от десерта. И не забравяйте да танцувате.

Подаръците за празника са обичайните. Сувенири, бижута и фигурки с настойника на годината са най-актуалните. Украшения за дома също са целесъобразни. В никакъв случай не подарявайте живо зайче - не носи шанс.

Източник standartnews.com

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР