Изповед за Родината, уроците на баща си отношенията си в

...
Изповед за Родината, уроците на баща си отношенията си в
Коментари Харесай

Кобрата каза готов ли е да стане баща

Изповед за Родината, уроците на татко си връзките си в Андреа направи звездата на България в бокса Кубрат Пулев пред Нова тв. Тази седмица Кобрата навърши 40 години и направи равносметка за живота си досега.

„ Обичам България. Това ми идва от вътрешната страна. Няма по-велика концепция. Да, би трябвало всички да имаме деца, да имаме триумфи и финансови облаги, само че за мен това е най-важното. Почти в никакъв случай не скърбя за нищо, тъй като по този начин е трябвало да стане. Изключително благополучен човек съм, тъй като когато човек се замисли Господ му е дал доста и ти решаваш кое да вземеш и кое не. Господ ми е дал прекалено много. Много изкушения съм отказал. Не знам дали в миналото човек е бил по този начин изкушаван. Няма да ги изреждам. Хора сме и по тази причина имаме морал, полезности, които да изпълняваме. Баща ми ни възпита по този начин ", сподели Кубрат Пулев.

„ Много е значимо да имаш братя и сестри. Не сме били с богато детство, само че израснахме положителни хора. Манията на татко ми бяха книгите и бокса. Каза ми, че колкото и пари да му оферират, книгите няма по какъв начин да му ги вземат. Така сме израснали с 10 000 тома книги. Почти нямахме секции. Той ни възпламени по историята и България. Обясняваше ни за какво ни е дал тези имена. Като дребен ме беше позор от името ми – Кубрат. Смееха се децата. Но по-късно като станах 17-18 години започнах да се гордея с името си “, добави още той.

„ Едната ми сестра не желае да идва да ме гледа. Каза ми, че не може да изживее повторно това нещо. Каза ми, че сърцето ѝ се е свило и даже по малкия екран не гледа мачовете. Другите две идват и ще идват на мачовете. Семейната поддръжка е доста значима. Най-добрите мемоари са, когато всички сме били дружно. Винаги моля хората да дават обич и внимание към родителите си. Личният образец също е доста значим. Въпрос на време е да имам дете. Готов съм от 30-годишен за татко, само че по този начин се случи, че имаше неразбирателства сред мен и индивида до мен. Нека сменим тематиката, тъй като не е лесна “, сподели Кобрата.

„ Не се опасявам от грешките си, а прекомерно доста мисля и проучвам. Превантивна мярка. В моят живот виждам да не позволявам доста неточности. Всеки човек бърка. Моите са премерени и виждам да не ги дублирам. ”, сподели Пулев. Той отхвърли да приказва за предстоящ съперник. Нямам проблем със противниците. Страх ме е само от Господ, отсече той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР