Използването на VPN мрежи експлодира през последните години с този

...
Използването на VPN мрежи експлодира през последните години с този
Коментари Харесай

Спешно предупреждение за VPN за всички потребители на Android - Пренебрегването на последната забрана от Google ще струва скъпо

Използването на VPN мрежи експлодира през последните години с този известен програмен продукт, който може да направи сърфирането в мрежата по-сигурно, дружно с предлагането на способи за конфигурация на географски -оградено наличие в Обединеното кралство, когато сте отвън страната. Милиони от нас към този момент имат конфигурирани VPN мрежи, само че преди да започнете да изтегляте нови на телефона си с Android, коства си да знаете за ново предизвестие.

Експертите по киберсигурност в разузнаването за закани Satori на HUMAN издадоха предизвестие след откриването някои VPN крият неприятна изненада.

Веднъж конфигурирани, те могат да употребяват нова опасност, наречена PROXYLIB, за осъществяване на рекламни измами, както и фишинг за персонални данни и напръскване на пароли. Това е офанзива с груба мощ, която се пробва да влезе в сметки благодарение на пароли, открити при предходни пробиви на данни.

За да създадем нещата още по-притеснителни, всички приложения, за които е открито, че включват злонамерения с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР