Използването на ChatGPT за анализ на пазара предостави още по-бичи

...
Използването на ChatGPT за анализ на пазара предостави още по-бичи
Коментари Харесай

ChatGPT прогнозира, че цената на Hedera, Aptos и Tradecurve ще се покачи скоро

Използването на ChatGPT за разбор на пазара даде още по-бичи резултати за Hedera (HBAR), Aptos (APT) и Tradecurve (TCRV). Какви ценови прогнози изготви ChatGPT за тези три водещи криптовалути?

Цената на Hedera (HBAR) се увеличи с 5% през последните 24 часа

Hedera (HBAR) е блокчейн план, който има вяра, че токенизацията на действителни активи ще докара до световна промяна. За да реализира това, Hedera Hashgraph неотдавна си сътрудничи с ArchaFX за токенизиране на английски акции в Sandbox. Нарастващата интензивност в мрежата на Hedera беше последвана от нарастване на цената на HBAR.

> > Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve < <



В момента Hedera се търгува на цена от $0.053. Междувременно ChatGPT даде солидна ценова прогноза за Hedera. Според инструмента за изкуствен интелект цената на Hedera може да доближи до $0.1 преди края на третото тримесечие.  

Aptos (APT) поевтинява със 7% на седмичната графика

През последните 24 часа цената на Aptos спадна със 7%. Въпреки това специалистите предвиждат, че токенът APT може да се повиши, когато ъпгрейдът на мрежата влезе в деяние. Актуализацията ще вкара включването на незаменяеми токени (NFT) в блокчейна на Aptos.

Ако това предложение бъде признато, NFT ще бъдат пуснати в обращение в Aptos. Анализаторите считат, че този ъпгрейд може да увеличи цената на Aptos от $7 до $10 през идващите седмици.

ChatGPT дефинира цел от $1 за Tradecurve (TCRV) през 2023 година  

Tradecurve е една от най-бичи настроените криптовалути през последните няколко седмици. След 150% растеж на цената, TCRV се приготвя за ново ценово рали. С актуалната си бича инерция, цената на TCRV се чака да се увеличи от $0.025 до $0.029 в границите на идната седмица.

Макар че ралито от 40% се счита за забележителна възвръщаемост, ChatGPT предвижда по-масивен ценови скок за Tradecurve.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР