Изплуваха страшни подробности за катастрофата с Емилия В Пловдив Емилия

...
Изплуваха страшни подробности за катастрофата с Емилия В Пловдив Емилия
Коментари Харесай

Ето го ангела, който може да спаси доведения син на Емилия

Изплуваха страшни детайлности за злополуката с Емилия В Пловдив Емилия имала предусещане за злополуката! Ето пред кого споделила Чудо - синът на Жорж Башур се усъвършенства

Въпреки тежките прогнози за живота на потърпевшия в тежка злополука Феди Башур, наследник на годеника на поп-фолк певицата Емилия – Жорж Башур, положението му се усъвършенства.

Източници от болница „ Света Анна “ са разкрили през днешния ден, че положението на момчето се стабилизира. Той е излязъл от комата и даже реагира на гласа на татко си. Кръвното му е със постоянни индикатори, разкриват от реанимацията на лечебното заведение.

Феди е на 19 години. Той е от брака на Жорж с Екатерина. Завършил е англо-американското учебно заведение в София дружно с приятелката си Деспина. Двамата отпътуват да учат зад океана, като гъркинята, родена в Атина е призната в едно от най-престижните образователни заведения в Бостън. Двамата се обичат извънредно доста, по тази причина околните на Феди са уверени, че Деспина е неговия ангел, който ще успее да го върне към живота, написа hotnews.bg.

Башур-младши е управлявал колата, която през вчерашния ден претърпя адска злополука на автомагистрала „ Тракия ”. Освен поради несъобразената скорост, злополуката е станала и поради мокрия път в посока Пловдив. Всички участия на Емилия са анулирани. Двамата с годеника й ще бъдат изписани най-вероятно в понеделник.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР