Изплува скандален случай от миналото с издирваните от Интерпол подземни

...
Изплува скандален случай от миналото с издирваните от Интерпол подземни
Коментари Харесай

Братя Галеви заплашили с пистолет бащата на Стойчо Кацаров

Изплува абсурден случай от предишното с търсените от Интерпол подземни босове братя Галеви и бащата на служебния здравен министър Стойчо Кацаров.

През 2010 година, в разгара на делата против офейкалите от България Пламен Галев и Ангел Христов, мистериозно в правосъдните сведения се появява и името на таткото на здравния министър – доктор Тодор Кацаров, разкрива в. " Ретро ". Тогава някогашният кмет на Дупница Пламен Соколов разкрива пред магистратите абсурден случай с присъединяване на Кацаров-старши и единия от братята Галеви. „ Пред очите ми Пламен Галев опря револвер в челото на доктор Тодор Кацаров, татко на Стойчо Кацаров, с думите: „ Ако простреляният ми гард не оживее, умираш с него! “. Повече детайлности към фрапантната преживелица не стават публично притежание.

Докато въпреки всичко бащата на Кацаров може да се похвали с пациенти, самият той не е слагал лекарската престилка от 1997 година насам, когато става народен представител от ОДС отпред с Иван Костов. Проверка на ПИК откри, че здравният министър на Румен Радев е „ калинка “ във властта, защото няма лекарски права. Причината е, че Кацаров не е член на Българския лекарски съюз, който подсигурява на медиците опцията да упражняват специалността си свободно. В същото време обаче неговата брачна половинка е доктор в Александровска болница. Елисавета Енишейнова е неврофизиолог. Междувременно през 2019 година е почнала и на втора служба – като медицински консултант в интернационалната компания IQVIA, занимаваща се със опазване на здравето. Преди това пък е работила в Катар. В обществените мрежи тя показва висок стандарт на живот и постоянно разгласява фотоси от пътувания в чужбина. Тяхната щерка Теодора пък живее царски в Швейцария. Тя е високо в йерархията на една от най-известните застрахователни компании в международен мащаб и годишната ѝ заплата била над 200 хиляди лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР