Изпитах чувство на признателност и чувство на отговорност, когато разбрах,

...
Изпитах чувство на признателност и чувство на отговорност, когато разбрах,
Коментари Харесай

Мария Габриел: Нямам имоти в чужбина, живея под наем, декларирала съм всичко

" Изпитах възприятие на благодарност и възприятие на отговорност, когато разбрах, че ще съм лидер на общата листа сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за евроизборите. Би било наивно да кажем, че тази акция няма да е мъчно. Би ми се желало да има европейски спор за българския образ в Екологичен потенциал в идващите 5 години. Ние желаеме Европа да се усеща в всекидневието на българите. На тези избори ще забележим кой каква визия има за България в Европейски Съюз, какво до тук са посочили европейските политики и по какъв начин всеки един от нас с опита си ще способства за развиването на България ", сподели еврокомисарът Мария Габриел в студиото на bTV.

Ние, ГЕРБ и Цветан Цветанов понесоха отговорността си по въпроса за жилищата. Няма потвърдена виновност, всичко е законно, само че той подаде оставка. Продължаваме с взета поука. Нямам апартамент в чужбина, пребивавам чартърен. Имам един унаследен парцел от татко ми в родното ми градче Хаджи Димово. Аз съм в България всяка седмица. Има време до изборите да превърнем обстановката в наш позитив, да потвърдим, че екипа, който ще изпратим на евроизборите е най-хубавият. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР