Изписаха от болницата 19-годишния Володимир Будников, който пострада на мача

...
Изписаха от болницата 19-годишния Володимир Будников, който пострада на мача
Коментари Харесай

Изписаха от болницата 19-годишния младеж, който пострада на мача между Пирин и Левски

Изписаха от болничното заведение 19-годишния Володимир Будников, който пострада на мача сред Пирин и Левски на стадиона в Благоевград в неделя. Той е дал показания за случая. Министерство на вътрешните работи продължава да ревизира дали е имало полицейско принуждение при насилственото му извеждане от стадиона, при което той получи комоцио и контузия в региона на гърдите. Иззети са записи от охранителни камери и са разпитани очевидци.

Володимир Будников описа, че към този момент се усеща по-добре след претърпяното на стадиона. Добави, че на негово място можеше да се намира всеки и има вяра, че отговорните за случая ще бъдат осъдени.

" Аз до момента в който бях в болница хора споделяха, че няма да пускат децата си на футбол поради такива неща, служителите на реда би трябвало да занят по какъв начин да се държат с почитатели. Аз не направих нищо толкоз съществено, с цел да идват да ме влачат ", съобщи Володимир Будников.

Володимир твърди, че не е употребявал пиротехника, която е неразрешена на мачовете. Припомняме, че от полицията обясниха, че насилственото му изкарване от стадиона се е наложило, откакто той хвърлил пиратка към майка с две деца.

" В момента го споделям, че не метках нищо - аз съм украинец, аз дори не знам къде да закупувам тези неща, тъй че ние идваме на мач защо, ние идваме на мач да поддържаме нашия тим, а не да вършим някаъв безпорядък ". съобщи Володимир Будников.

От футболен клуб „ Пирин “ оказват цялостно подпомагане с показания и видеоматериали за назначената инспекция. Благодарни са за бързата реакция на лекарите по време на случая.

" Тук е моментът да благодарим най-много на дежурния доктор на срещата, лекар Росен Михалков, който е и реаниматор, който реагира извънредно бързо и съответно по време на срещата и безусловно на 30-ата секунда, откакто видя, че е безусловно неподвижен Володимир, се отзова на мястото на случая, също по този начин и лекар Касапинов.

От полицията в Благоевград споделиха, че са разпитани очевидци, само че резултати от вътрешната инспекция към момента няма.

Автор: Елена Чимева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР