Изперкалият шофьор, който вчера блъсна пешеходец и няколко коли във

...
Изперкалият шофьор, който вчера блъсна пешеходец и няколко коли във
Коментари Харесай

Помелият пешеходец и коли във Варна бил дрогиран

Изперкалият водач, който през вчерашния ден блъсна пешеходец и няколко коли във Варна, е бил под влияние на алкохол и опиати. Това са открили по-късно денем в болница „ Света Анна “, заяви пред бТВ гл. контрольор Петко Камбуров, шеф на пътната полиция във Варна.

Той добави, че на водача са му направени кръвни проучвания за алкохол и опиати. От болничното заведение му е сложена диагноза „ алкохолно и наркотично замайване “.

Лицето е приведено в токсикология във Военна болница, където се намира под защита на служители на реда.

Вчера мъжът блъсна пешеходец и два автомобила, след което опита да избяга от местопроизшествието и удари още 6 леки коли, преди да бъде арестуван.

" Въпросният лидер на 1 юни чиновници от Второ районно управление-Добрич му лишават свидетелството за ръководство заради ръководство на МПС с незаплатени санкции в периода за непринудено заплащане.

Шофьорът има голям брой нарушавания на Закона за придвижване по пътищата – 20 наказателни постановления и 10 наложени санкции с фиш, като през 2012 година свидетелството  му за ръководство е било отнето поради събитието, че същият е изгубил дееспособност заради лишаване на всички контролни точки.

От 2012 до 2016 година е бил недееспособен лидер, когато е глобен 4 пъти за ръководство на МПС без удостоверение за ръководство и 2016 година възобновена още веднъж дееспособност ", съобщи още гл. контрольор Петко Камбуров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР