Изпълняващият длъжността министър на отбраната на САЩ Крис Милър разпореди

...
Изпълняващият длъжността министър на отбраната на САЩ Крис Милър разпореди
Коментари Харесай

Шефът на Пентагона спря сътрудничеството с екипа на Байдън

Изпълняващият длъжността министър на защитата на Съединени американски щати Крис Милър разпореди прекъсване на съдействие на Пентагона с преходния екип на новоизбрания президент Байдън , чиновници от Министерството на защитата са шокирани, оповестяват пред Axios висши чиновници от администрацията.

Висш чиновник на Байдън не знаел за заповедта. Служителите на администрацията оставят отворена да се възобнови след празнична пауза. Служителите не са сигурни какво е подтикнало действието на Милър, нито отношението на президента Тръмп по въпроса.

Ходът на Милър, който изненада чиновниците в Пентагон, е най-големият израз на съмнение към екипа на Байдън от най-високото равнище на администрацията на Тръмп.
 Афроамериканец може да оглави Пентагона
Афроамериканец може да оглави Пентагона

Байдън номинира военачалник Остин Лойд за министър на защитата

Срещи сред екипа на Тръмп и екипа на Байдън не престават в цялото държавно управление , след занимателен старт, защото администрацията отхвърляше публично признаването на Байдън за президент.

В четвъртък вечерта , когато Тръмп уволни министъра на защитата Марк Еспър незабавно след изборите, подреди на чиновниците в цялата постройка да анулират плануваните преходни срещи.

Официален отговор на Пентагона: " Висш чиновник на Министерството на защитата се опита да омаловажи този ход, наричайки го - просто закъснение на последните няколко планувани срещи до след новата година ".

" Имахме малко останали срещи по графика през днешния ден и идната седмица ", сподели служителят, добавяйки, че " чиновниците на Министерството на защитата, работещи на срещите, са претрупани от броя на срещите. "

" Същите тези висши водачи трябваше да правят ежедневната си работа и бяха погълнати от преходни действия.... С празниците ние стопираме за две седмици. Все още сме ангажирани с работлив преход. "
 Генщабът на Съединени американски щати: Даваме клетва пред Конституцията, не пред крал, тиранин или деспот
Генщабът на Съединени американски щати: Даваме клетва пред Конституцията, не пред крал, тиранин или деспот

Ген. Мили: Всеки боен ще пази Конституцията без значение от персоналната цена
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР