Изпълнителят на прочутия хит за Васко Жабата – Ангел Павлов,

...
Изпълнителят на прочутия хит за Васко Жабата – Ангел Павлов,
Коментари Харесай

От какво се срамува Васко жабата?

Изпълнителят на фамозния шлагер за Васко Жабата – Ангел Павлов, се срами от предишното си на чалга артист, слязъл е от сцената и желае да бъде пропуснат. Огромният звук към парчето му " Комбайна вършачка " ужасно го е смутил и даже е вдигнал кръвно.

" Не искам да бъда звезда! Не желая да приказвам с публицисти! Оставете ме на мира! ", споделя той за " Уикенд ". И изрично отхвърля да дава изявленията. Споделя единствено, че песента му е докарала неприятности.

" Това е отминал интервал за мен. Пял съм го преди 20 и повече години. Днес съм човек на години, работя в учебно заведение и тази известност ми вреди. Парадоксът е, че не съм получил и стотинка от тази ария за Васко Жабата. Пях я на подбив, а какво стана... ", изяснява Ангел.



Ръководителят на оркестър " Камчия “ Борис Иванов признава, че и той не могъл да повлияе на сътрудника си да се върна на сцената.

" Ангел към този момент е на 52 години и желае повече да си почива, по тази причина се отдръпна от оркестъра. Това беше след последното изявление, което даде. Човекът се смущава. Така е решил, ние нищо не можем да създадем. Той си работи като корепетитор на танцовия състав в едно учебно заведение във Варна и ще продължи да се занимава единствено с това “, съобщи Борис Иванов, който е огромният наследник на създателите на оркестър " Камчия “ – Мария и Иван Иванови, написа Ruse24.

" Звънях му неотдавна, че го търсят от сръбската телевизия за изявление, само че ми отхвърли – не желае да поддържа връзка с публицисти “, споделя и издателят на най-актуалния шлагер " Комбайна вършачка “ Марин Маринов. Той също показа, че в един от последните им диалози Ангел Павлов му е декларирал, че желае да слезе от сцената.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР