Изпълнителят е категоричен, че полигамията е нещо нормално Изпълнителят Ne-Yo

...
Изпълнителят е категоричен, че полигамията е нещо нормално Изпълнителят Ne-Yo
Коментари Харесай

Ne-Yo призна, че е във връзка с две жени едновременно

Изпълнителят е безапелационен, че полигамията е нещо обикновено
Изпълнителят Ne-Yo призна, че има сантиментални връзки с две дами по едно и също време.

В скорошно изявление за TMZ той съобщи, че за първи път попада в такава обстановка, само че е удовлетворен. За таблоидът Ne-Yo, чието същинско име е Шафър Смит, сподели още, че съгласно него полигамията не е неприятно нещо и в случай че има закон против нея, то би трябвало да се забрани. " Оставeте хората да вършат каквото си желаят. За мен това е обикновено. "

Според Шафър връзките с няколко души не вредят и няма потребност " държавното управление да споделя кой с кого да излиза ". Запитан дали може да повлияе това на бъдещата му работа, звездата отхвърли. Той добави, че би трябвало да бъде прочувствено разчувствуван от даден проблем, преди да сътвори материал по въпроса.

" При мен песните се появяват, когато има конкретна обстановка, която ми е повлияла по даден метод, не става просто ей по този начин. В случая не виждам нищо неправилно. "

Преди да влезе по отношение на две дами, Смит бе благоприятен за жена на име Мониета Шоу-Картър.

Наскоро екс годеницата му посочи в предаване, че повода, заради която са се разделили, е била пристрастеността на Шафър към " тройките ". Тя показа, че съгласно нея Ne-Yo не е бил откровен, защото в случай че " човек желае нещо по-различно от теб самия, то значи той не е за теб. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР