Изпълнителният съвет на “Продължаваме Промяната единодушно избра Никола Минчев за

...
Изпълнителният съвет на “Продължаваме Промяната единодушно избра Никола Минчев за
Коментари Харесай

Официално: Минчев повежда евролистата на ПП за евровота, искат общо явяване с ДБ

Изпълнителният съвет на “Продължаваме Промяната ” единомислещо избра Никола Минчев за лидер на листата на партията на идните избори за европейски парламент. Партията ще стартира диалози за общо явяване с “Демократична България ” на евровота.

Ръководството на партията дефинира и водещите тематики, които Политическа партия ще пази в границите на европейското семейство. Относно общото явяване с сътрудниците им от Демократична България, Кирил Петков и Асен Василев декларират, че " единството в демократичната общественост е значимо, с цел да имаме мощен глас в Европа ".

„ Ние имаме вяра, че лидер на листата за европейските избори би трябвало да бъде индивидът, който най-добре ще съставлява България в Европа. Никола беше сполучлив ръководител на Народното събрание, и сме уверени, че от тази позиция и опит той няма да бъде просто един от 700 евродепутати, а ще е мощен български глас в европейската политика “, съобщи съпредседателят на Политическа партия Асен Василев.

В европейския парламент “Продължаваме Промяната ” ще пази четири съществени национални целта: европейски приходи в Европейска България; смяна в метода към миграцията в Европа; мощна стопанска система в чиста природа; предпазена България със мощна войска.

„ Европа не може да бъде международен снабдител на обществени услуги за сметка на сигурността и благоденствието на своите лични жители. Напротив, ние би трябвало да се стремим да притеглим единствено хора, които са подготвени да се интегрират в европейското общество и да способстват за общото богатство. “ - сподели ръководителят на ПГ и съпредседател на Политическа партия Кирил Петков. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР