Изпълнителният съвет на Продължаваме промяната единодушно е избрал Никола Минчев

...
Изпълнителният съвет на Продължаваме промяната единодушно е избрал Никола Минчев
Коментари Харесай

ПП избра Никола Минчев за водач на листата за евровота. Започват разговори за общо явяване с ДБ

Изпълнителният съвет на " Продължаваме промяната " единомислещо е избрал Никола Минчев за лидер на листата на партията на идните избори за европейски парламент. Това оповестяват от Политическа партия, като допълват, че ще стартират диалози за общо явяване с " Демократична България " на евровота.

" Ние имаме вяра, че лидер на листата за европейските избори би трябвало да бъде индивидът, който най-добре ще съставлява България в Европа. Никола беше сполучлив ръководител на Народното събрание, и сме уверени, че от тази позиция и опит той няма да бъде просто един от 700 евродепутати, а ще е мощен български глас в европейската политика ", съобщи съпредседателят на Политическа партия Асен Василев , представен в прессъобщението на партията. 

" Европа не може да бъде международен снабдител на обществени услуги за сметка на сигурността и благоденствието на своите лични жители. Напротив, ние би трябвало да се стремим да притеглим единствено хора, които са подготвени да се интегрират в европейското общество и да способстват за общото богатство ", сподели съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР