Изпълнителният директор на Вила Ямбол“ Красимир Аврамов спечели приза Мистър

...
Изпълнителният директор на Вила Ямбол“ Красимир Аврамов спечели приза Мистър
Коментари Харесай

Вила Ямбол спечели първия си бизнес Оскар

Изпълнителният шеф на „ Вила Ямбол “ Красимир Аврамов завоюва наградата „ Мистър и Мисис Икономика “ в категорията „ Земеделие “. Наградата му бе връчена на публична гала, събрала над 400 представители на политиката и бизнеса от министъра на земеделието Румен Порожанов. „ Хубавото вино се прави от положително грозде и от положителни експерти – късметлия съм, че във „ Вила Ямбол “ разполагаме и с двете “, разяснява Аврамов при приемане на статуетката „ Рибарят и златната рибка “. “ Наградата в състезанието „ Мистър и Мисис Икономика “ е самопризнание и горделивост за постигнатите резултати на „ Вила Ямбол ”. Това е висока оценка, че освен сътворяваме висококачествени виновност и ракии, само че умеем да ги осъществяваме на пазара по най-хубавия метод. Приемам статуетката от името на целия екип на избата. Такива оценки ни дават смисъл да продължаваме да работим със същата пристрастеност и обич. “, добави още шефът на избата.

Целият професионален път на Красимир Аврамов е привързан с „ Вила Ямбол “. Той стартира работа в избата още през 1988 година Има голям брой специализации в чужбина измежду които Франция, Италия, Испания, Португалия, Южна Африка, Чили. Под неговото управление компанията е измежду най-големите производители на висококачествени виновност и ракии. „ Късметлия съм, тъй като работата ми е не просто специалност, а занимание, което продължава да ме предизвика. 30 години се занимавам с производството на виновност и всеки ден има какво още да се научи за този поминък “, показа още шефът на „ Вила Ямбол “.

„ Вила Ямбол “ е една от най-старите и уважавани мазета в Южна България с обичаи във винопроизводството от 1924 година. Днес производителят е измежду водачите на пазара, водещ експортьор на качествени български виновност и ракии в чужбина и измежду най-награждаваните родни винарни на международни състезания. Избата ръководи близо 10 000 дка лозови масиви като работи както с познати и обичани сортове, по този начин и с типично български: Шардоне, Совиньон Блан, Мускат, Сира, Мерло, Каберне Совиньон, Каберне Фран, Пети Вердо, Мавруд и други. Розето на „ Вила Ямбол “ е най-продаваното розе вино у нас.

Изборът на печелившите в състезанието се прави от жури, формирано от членовете на управителния съвет на Конфедерацията и работодателите в България (КРИБ). Домакинът на състезанието - ръководителят на КРИБ Кирил Домусчиев, означи, че номинираните за по този начин наречените Бизнес оскари създават 1/4 от Брутният вътрешен продукт на България. Мениджъри и предприемачи се състезаваха в общо 10 категории. Наградата " Мистър Икономика " отиде при Александър Димитров - основен изпълнителен шеф на А1 България. Призът " Мисис Икономика " сграбчи Петя Димитрова - шеф и ръководител на УС на Пощенска банка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР