Изпълнителният директор на ЦСКА - София Филип Филипов участва в

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - София Филип Филипов участва в
Коментари Харесай

Шеф на “червените”: Илич спокойно може да играе в ЦСКА, искаме европейски стадион

Изпълнителният шеф на ЦСКА - София Филип Филипов взе участие в показателен мач сред ветерани на ЦСКА и Левски за предварителна защита на мъжкото здраве, който бе проведен по самодейност на “Аджъбадем ”.
 Саша Илич: Няма да подценим Гигант, желаеме да преминем в идващия кръг Саша Илич: Няма да подценим Гигант, желаеме да преминем в идващия кръг
“Получи се прекрасен мач с хубави голове, видяха се атрактивни осъществявания. Мисля, че тази самодейност е доста потребна и хубава - да осведоми мъжете да извърнат по-голямо внимание. Да вървят на профилактични прегледи изключително след една възраст. Левски и ЦСКА имат спортно съревнование, което е на терена от доста от дълго време, само че няма неприятно да се сплотяват за благотворителни дела ”, сподели Филипов, след което разяснява идния градеж на нов стадион.

“Напролет ЦСКА ще се старае да побеждава във всеки мач. В взаимозависимост от това в какъв брой мача ще победим, ще забележим какво ще е класирането. Всичко се прави както би трябвало - следват се стъпките, които би трябвало за построяването на стадиона. Когато имаме точна, съответна информация, ще я съобщим. Надявам се да не срещаме спънки, тъй като ЦСКА желае да построи прекрасен, съвременен, европейски стадион. Това ще е потребно освен за ЦСКА, а за целия български спорт. Няма нищо по-хубаво от това да се отиде на мач на прекрасен стадион, феновете да се усещам удобно. Мисля, че това е пътят, по който би трябвало да вървят и другите клубове ", обясни шефът на “червените ”, който е безапелационен, че старши треньорът на отбора Саша Илич може умерено да се пусне и като футболист.

" Саша Илич умерено може да играе в ЦСКА сега. Днес сподели доста добра кондиция и футболни качества ", сподели Филипов, откакто офанзивата на " алените " в дуела бе водена от сръбския ментор на ЦСКА - София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР