Изпълнителният директор на ЦСКА - София Филип Филипов разкри, че

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - София Филип Филипов разкри, че
Коментари Харесай

Шеф на ЦСКА - София пое отговорността за решението на червените да не върнат гола на Септември

Изпълнителният шеф на ЦСКА - София Филип Филипов разкри, че решението за това тимът да не върне гола на Септември е напълно негово. " Червените " се постановиха над своя противник с 1:0, а попадението породи доста полемики за феърплея, защото малко преди този момент футболистите на Светослав Петров изкараха топката от игра поради лежащ на земята техен футболист.
 Срам! ЦСКА - София би децата на Септември с машинация Срам! ЦСКА - София би децата на Септември с машинация
Филипов показа, че не е горделив от метода, по който отборът завоюва срещата. Той добави още, че преди победното попадение футболисти на Септември непрекъснато са опитвали да накъсват играта и това е натежало при взимането на решението.
 Вижте неспортсменската постъпка, с която ЦСКА - София поведе на Септември Вижте неспортсменската постъпка, с която ЦСКА - София поведе на Септември
" Наистина се получи нервозен мач. Не желая да давам спортно-техническа оценка на играта на нашите футболисти. Това ще го направи треньорът. Не се гордеем от метода, по който спечелихме мача. Не че сме създали нещо неправилно, само че можехме в действителност да върнем топката на Септември. 
 Илич оправда неспортсменското държание на Назон и Матей със съдията, ЦСКА - София трябвало да му даде отпор Илич оправда неспортсменското държание на Назон и Матей със съдията, ЦСКА - София трябвало да му даде отпор
Подчертавам, че решението да не върнем гола на Септември е мое. Треньорите и футболистите няма по какъв начин да вземат решение дали да върнем попадението. Може би това не беше вярно, а беше плод на моментна страст.



Имаше обстановки преди да отбележим гола, нападатели на Септември, откакто загубеха топката, незабавно лягаха на земята. Мисля, че имаше четири такива обстановки. 



Техният футболист беше отвън рамките на терена. Те взеха решение да извадят топката. Не споделям, че е вярно решението, което взех, само че беше плод на страст. ЦСКА не е привикнал да побеждава по този метод. ЦСКА е привикнал да господства и да побеждава с игра. Не мога да кажа, че сме удовлетворени от успеха и играта през днешния ден.
31  Септември - ЦСКА - София


След мача започнах да обмислям върху тази обстановка по-спокойно. Двубоят беше нервозен и под напрежение. 

Тези четири обстановки до гола натежаха за моето решение. Ако нямаше такива обстановки, щяхме да върнем гола на Септември.


 Шеф на Септември: Футболът е за мъже, а не за женчовци Шеф на Септември: Футболът е за мъже, а не за женчовци
Рядко давам оценка на съдиите, първо диря виновността в нас, само че съгласно мен съдийството през днешния ден беше на много ниско равнище. Моето мнение е, че всичко си е в наши ръце. Надявам се играта да е почтена и по-добрият тим да се поздрави с купата ", съобщи изпълнителният шеф на " алените ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР