Изпълнителният директор на ЦСКА - София Филип Филипов коментира темата

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - София Филип Филипов коментира темата
Коментари Харесай

Червените местят школата в Панчарево, търсят терен и в София

Изпълнителният шеф на ЦСКА - София Филип Филипов разяснява тематиката с детско-юношеската школа на клуба, откакто стана ясно, че игрищата пред стадион " Българска войска " ще бъдат отстранени. Той съобщи, че концепцията е по-големите възрастови групи да бъдат преместени напълно въз основата в Панчарево, а за по-малките да се откри терен в София.
 Новият стадион на ЦСКА - София с потенциал 16 000 места, три от секторите ще са от сглобяеми детайли Новият стадион на ЦСКА - София с потенциал 16 000 места, три от секторите ще са от сглобяеми детайли
" Въпросът за детско-юношеската школа е един от най-важните за клуба. Към момента имаме варианти къде да преместим школата. Ние имаме предпочитание да имаме една школа, която да основава футболисти за първия тим. Няма да оставим децата на произвола на ориста. 
 ЦСКА - София и страната връщат назад 20 декара към Борисова градина ЦСКА - София и страната връщат назад 20 декара към Борисова градина
По-големите възрастови групи - концепцията ни е да ги изместим напълно в Панчарево. За по-малките концепцията ни е да намерим терен в София, тъй като е стеснение родителите да ги возят всеки ден до Панчарево. Базата е главен приоритет и ще се направи всичко допустимо, с цел да се направи една функционираща база ", показа още Филип Филипов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР