Изпълнителният директор на Царско село Иво Андреевски коментира представянето на

...
Изпълнителният директор на Царско село Иво Андреевски коментира представянето на
Коментари Харесай

Шеф в Царско село: Има натиск да играем с Левски на Националния стадион

Изпълнителният шеф на Царско село Иво Андреевски разяснява представянето на отбора от началото на сезона, както и идния мач с Левски.

- Г-н Андреевски, тимът към момента няма победа на какво се дължи това?

- Имахме опция да спечелим мача против Арда, само че и шансът не бе на наша страна. Ние сме нов тим в елита и е обикновено началото да е мъчно. Виждам обаче, че всички работят интензивно и съм уверен, че скоро резултатите ще дойдат. Според мен няма мотив за безпокойствие след първите три мача.

- Привлякохте няколко чужденци, имате и опитни българи в състава. Селекцията продължава ли?

- Да, дръзвам да настоявам, че привлякохме много качествени чужденци. Повечето от тях идват непосредствено от Бразилия и ще им би трябвало време за акомодация. Наясно сме с това и не форсираме нещата. Все отново идват в различен континент, тук се играе различен футбол, методът на подготовка е друг. Две от момчетата се контузиха, само че мисля, че скоро всичко ще е наред. При нас селекцията е отворена. Докато не затвори трансферният прозорец всеки един миг може да пристигна нов футболист.

- Предстои мач против Левски. Реално това е първи мач против един от двата гранда. Къде ще се играе той?

- Ние желаеме мачът да се играе на стадион "Славия ". Там приехме Арда и този стадион сме декларирали за домакинство, до момента в който не получил лиценз за нашия. Видяхме, че през вчерашния ден Славия одобри ЦСКА на стадиона в "Овча Купел " и проблеми нямаше. Знаем, че Левски има две враждуващи фракции почитатели и заради тази причина има някакъв тип напън мачът да се играе на стадион "Васил Левски ". Вероятно до края на деня или до на следващия ден заран това ще се обясни и ще пуснем билетите за мача в продажба. Трябва да обърнем внимание, че в случай че в последна сметка не получим позволение да играем на стадион "Славия " ще сме принудени да обявим и по-високи цени на билетите. По-високите цени на билетите за стадион "Васил Левски " се постановат поради по-големите разноски, които са нужни за организирането на мача.

- Какви цени предвиждате за почитателите, които желаят да следят мача в понеделник?

- Ако мачът е на стадион "Васил Левски " при всички положения билетите за всички ентусиасти ще бъдат с цена 20 лв.. Ако играем на стадион "Славия " то билетите ще костват 10 лв..

- Има ли сили Царско село да вземе точка или три от Левски?

-Разбира се, футболът е забавен спорт, тъй като постоянно тимът, който е в ролята на новобранец може да изненада любимеца. Ясно е, че в този мач Левски е любимец, само че не би трябвало да ни подценяват.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР