Изпълнителният директор на Пирин - (Благоевград) Таско Тасков коментира жребият

...
Изпълнителният директор на Пирин - (Благоевград) Таско Тасков коментира жребият
Коментари Харесай

Tаско Тасков: Във всеки мач Пирин ще играе за победа

Изпълнителният шеф на Пирин - (Благоевград) Таско Тасков разяснява жребият за efbet Лига, който бе теглен през днешния ден. В първия кръг " орлетата " ще гостуват на Ботев (Пловдив) в Коматево.

" Жребий като чоп. Вчера в Благоевград ми споделиха да изтегля прекрасен чоп, а аз им споделих, че рано или късно би трябвало да играем с всичките. Няма значение. Стартираме като посетители на Ботев (Пловдив), а след това у дома с Берое. Нормална стратегия. Важното е да сме живи и здрави, да създадем хубава подготовка и оттова нататък всичко си зависи от нас.

Стартирахме подготовката в петък и за момента всичко е обикновено. Сега на футболистите им предстоят по-тежки натоварвания, а в края на седмицата отиваме на лагер и там ще изиграем три контроли.

Има еуфория. Постоянно ни звънят хора. На последните мачове, когато позволиха да има аудитория пристигнаха доста хора. Затова персонално желаех в първия мач да сме домакини, с цел да използваме това. В последна сметка се надявам, че за втория мач с Берое ще бъде цялостен стадиона. Нашите почитатели ще ни поддържат и ще ги зарадваме. Всеки мач играем за победа.

Никога не можеш да кажеш, че селекцията завършва, само че в последна сметка в самото начало с мениджъра Уорън Фийни бяхме запланували да вземем четирима футболисти. И те акостираха към този момент на гнездото. Вече, в случай че излезе някакво необикновено име, ще се опитаме да го притеглим.

Привлечените са хора, които са дали доста освен на Пирин Благоевград, а и на българския футбол. Решихме, че е вярно да ги притеглим. Не се тормозим, че са по-опитни футболисти, тъй като имаме данните от GPS-ите и в този сезон, в който играхме във Втора лига, ги съпоставяме даже с топ шампионатите, тъй че най-опитните демонстрираха най-хубави физически данни ", добави още той.
 ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА още веднъж се срещат в първия кръг на efbet Лига, две дербита приковават вниманието
ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА още веднъж се срещат в първия кръг на efbet Лига, две дербита приковават вниманието

Жребият за сезон 2021/22 бе изтеглен през днешния ден
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР